Over LABAZ Hygiëne Concepts BV

LABAZ Hygiëne Concepts bv is ooit begonnen als merk

Zo werd in 1988 de eerste toelating op een desinfectiemiddel aangevraagd bij het CTGB te Wageningen / Ede. Via diverse wegen is het onderdeel geworden van verschillende chemie-producerende bedrijven die vervolgens weer werden overgenomen.

In 2012 is door een management buy out Labaz Hygiene Concepts in handen genomen van enkele investeerders en is het merk een bedrijf geworden. Verkoop, inkoop, afvulling en r&d activiteiten gebeuren in Almelo. De feitelijke productie is uitbesteed aan diverse partijen in binnen- en buitenland.

Onze filosofie

Een goede hygiëne is het allerbelangrijkst, dat weten we als geen ander. Maar in onze filosofie streven wij ook naar een maximaal resultaat met zo min mogelijk onnodig verbruik van energie, water en reinigingsmiddelen. Om dit mede te bereiken bieden we de nodige apparatuur aan zoals schuim- en desinfectie units, doseerpompen op krattenwas- en CIP systemen, zeepdispensers en overige doseerapparatuur. Eventueel zijn deze in bruikleen verkrijgbaar.

Makkelijk en veilig

Onze producten worden onder zeer strenge voorwaarden geproduceerd en verwerkt. U kunt erop vertrouwen dat u kwaliteit geleverd krijgt. Al onze producten hebben een unieke chargecode. Hierdoor is volledig traceerbaar wanneer het product gemaakt is, met welke grondstoffen, enz. Tevens staat de datum en de houdbaarheidsdatum vermeld.

Algemene informatie

Emballage voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Privacy Verklaring

Heeft u een vraag over proces hygiëne of onze producten?

Stuur een bericht en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.
Neem contact met ons op